Menu

Hvorfor købe ny teknologi?

marts 13, 2017 - Teknologi
Hvorfor købe ny teknologi?

Der er ingen tvivl om, at man kan købe sig fattig i alt muligt nyt udstyr. Vil man hele tiden have det nyeste indenfor elektronik, koster det bare at følge med tiden og udviklingen. Men ligesom at købe en ny bil, er det en tung investering, der lynhurtigt mister værdi, fordi der kontinuerligt produceres nyt produkter og nye modeller. Men hvorfor hele tiden købe ny teknologi? Der er rigtig gode penge at spare ved at købe ting, når de lidt brugt.

Køb brugt iPhone og spar masser af kroner, samtidig med at du får en fuld funktionel smartphone, som kan, hvad den skal og bør. Hvis du køber en smartphone, en computer eller måske et TV, der er brugt et års tid, kan du skære næsten halvdelen af prisen af – og det er da gunstige vilkår, hvis ikke du har behov for konstant at have det nyeste af det nye. Brugt betyder ikke nødvendigvis slidt eller ødelagt. Du kan sagtens købe brugt og få noget, der er sat i stand og måske udstyret med ny indmad, som endda er lige så godt som nyt. Desuden er du måske ikke ligeså øm over for, om  der sker den noget, hvis den har et år på bagen. Om det er en telefon eller en computer. Det går ud på ét. Du får en god og velfungerende model, hvor du altså sparer toppen af prisen.

Køb efter behov – køb brugt iPhone hver 3-4 model

Hvis du altid er overvågen i forhold til indkøb af det nyeste elektronik, gadgets og meget andet, der forsøder tilværelsen, er du sikkert også indstillet på, at du taber penge i det øjeblik, hvor du kører kortet igennem maskinen. Står du fx og skal købe dig en helt ny smartphone, fordi der er kommet en helt ny model på gaden, er der naturligvis nogle små forbedringer sammenlignet med forgængeren. Men det er minimalt, hvad du mærker af forskel, hvis du har modellen før den. Vent en omgang, køb af en brugt iPhone næste gang og se til, mens der virkelig sker en udvikling i teknologien over måske 3-4 modeller. Det kan meget vel betyde, at du skifter smartphone hver 2-3 år, men så kan du også mærke forskel – og du kan købe efter behov.

Det samme gør sig gældende indenfor langt de fleste former for elektronik. Før du ved af det, har producenterne allerede udviklet en ny model, og din nuværende daler naturligt nok i værdi. Det er til tider frustrerende, men ikke desto mindre er det et faktum, man bør nå til erkendelse af. Ligeså snart en model rammer gaden og butikkerne, er de begyndt udvikle på dens afløser. Derfor er et godt råd nemlig – købt brug iPhone, TV eller computer og spar dig selv for den hovedpine, det kan være at se en ny model udkomme kort tid efter, du har købt din. Spring den næste og den næste over og vær tålmodig. Du sætter med garanti mere pris på nyt elektronik, hvis der går længere tid mellem hver gang, du erhverver dig en ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *